+36(30)-349-6645
Jóga foglakozás hétfőnként 10:00-11:00-ig, jóganidra foglalkozás hétfőnként 19:00-20:30-ig, jóga gyermekeknek keddenként 17:00-17:50-ig, jóga felnőtteknek szerdánként 18:00-19:30-ig

Jógatábor gyerekeknek

Sikerrel zárult az első, gyermekek számára szervezett jógahét a Józsai Közösségi Házban.

Rendhagyó szünidei programot szerveztek az óvodás és kisiskolás korú gyerekeknek június 26-tól 30-ig a Józsai Közösségi Házban. A jógatáborként meghirdetett egyhetes turnus – az érdeklődők igényeit figyelembe véve – jógahétté alakult. Az egyhetes táborra jelentkezők mellett a hét folyamán egy-egy napra is bekapcsolódhattak a programba az érdeklődők, és akár szülőkkel együtt is részt vehettek az aznapi foglalkozásokon.

A gyermekeknek összeállított játékos jógagyakorlatok mellett több színes programot is kínáltak a jógahéten. Volt szekeres kirándulás Bodaszőlőre, kutyakiképzés bemutató, zenés fejlesztő foglalkozás, erdei séta az Erdővédőkkel, kézműves foglalkozások, és sok-sok játék.

A tábor szakmai programját összeállító Burján Enikő, a józsai gyerekjóga csoport vezetője,  fontosnak tartotta, hogy minden tevékenység kapcsolódjon a természethez, szolgálja belső harmóniánkat, testi-lelki egészségünket. A gyerekek a hét folyamán megismerkedtek lakóhelyünk környékének természeti értékeivel, a kisállatokkal való helyes bánásmóddal, a zene, a mozgás és a kreatív tevékenység harmóniát teremtő hatásával.

Bár a tábor csak egy hétig tartott, de szeptembertől ismét indulnak a gyerekjóga foglalkozások a Józsai Közösségi Házban, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.

TOVÁBBI KÉPEK A JÓZSANET GALÉRIÁJÁBAN!